socialmedia

Social media

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gratis (met registreren en inloggen)

Met de complete informatie van Comyoo over social media kan jij alles uit jouw social media kanalen halen.

Altijd al willen weten hoe jij jouw social media kan inzetten? Deze training is dé manier om erachter te komen hoe jij jouw social media kanalen optimaal kan gebruiken. Het hebben van een online profiel op verschillende social media kanalen is tegenwoordig een pre voor elke organisatie. Maar hoe werkt dit? Begin vandaag nog met het ontdekken van het belang van social media zodat jij de doelgroep kan bereiken via de juiste kanalen.

Na het volgen van deze training weet jij precies hoe je social media kan inzetten om jouw boodschap over te brengen bij de doelgroep.

In deze training leer je

  • De basis van social media en hoe je de doelgroep in kaart brengt. Maar ook hoe je social media crossmediaal in kan zetten.
  • Het gebruik van social media, hoe zet je de juiste teksten en beelden op?
  • Het analyseren en verbeteren van jouw social media en de berichten. Hoe hou je rekening met algoritmes?
  • Facebook, Instagram en Linkedin worden uitgelicht. Hoe maak je een facebook-, instagram- of linkedin post? Wanneer gebruik je welk kanaal?

Daarnaast geven we je ook praktische tips, stappenplannen én in onze bijlage vind je ook nog eens handige documenten en een Excelformat dat jou ondersteunt bij het organiseren van jouw social media. Zo ben je niet te veel tijd kwijt, werk je effectief aan jouw zichtbaarheid en houd je de controle.

Meer weten over de trainingen die wij aanbieden? Kijk op de Comyoo Academy om ons trainingsaanbod te bekijken.

Eigendom trainingsmateriaal

De trainingsfilmpjes en de hand-out en andere middelen zijn eigendom van Comyoo | Creatieve studio. Comyoo | creatieve studio geeft toegang tot een besloten omgeving op de Comyoo Academy waar je al het materiaal kunt vinden.