Wat handig is om te weten over deze workshop

Je kunt deze workshop volgen, helemaal alleen (do-it-yourself), of met een coach vanuit Comyoo, die jou helpt door je vragen te stellen of tips te geven, of in een groep met verschillende mensen die zich apart hebben aangemeld of met jouw collega’s, in-company.

Praktisch werkboek

Om deze workshop goed uit te kunnen voeren heb je een werkboek nodig. Dit werkboek ontvang je na aanmelding en betaling voor deze workshop. In dit werkboek ontvang je in te vullen overzichten, modellen en vragenlijsten en het is tegelijk een naslagwerk voor later.

Behaal het beste resultaat

Je haalt het meeste resultaat uit deze workshop als je jouw antwoorden (na-) bespreekt met iemand waar jij feedback van wilt en durft te ontvangen. Die jou kritische vragen mag stellen over jou persoonlijke ontwikkeling. Iemand die je vertrouwt, waar jij je veilig bij voelt. Dit kan natuurlijk met iemand die je niet kent, maar het kan ook iemand zijn uit jouw eigen netwerk.

Let op: er is geen goed of fout in een persoonlijke ontwikkeling. Het gaat om jou, jij bent uniek. Wel is het belangrijk, als jij je wilt ontwikkelen, om je kwetsbaar op te stellen. Dat betekent dat je open en eerlijk durft na te denken over jezelf. Daarvoor is het vaak handig om even met iemand samen te reflecteren.

Comyoo Academy Coach

Neem gerust contact met Comyoo op als je graag gecoached wilt worden gedurende deze workshop: 053-2030933 of via hallo@comyoo.nl.