Welkom bij de workshop Ontdek jouw route

Wat goed dat je deelneemt aan deze workshop. Tijdens de workshop ‘Dromen, doelen en talenten’ hopen we samen met jou je bestemming te formuleren én een route er naar toe te ontdekken. Met leuke creatieve werkvormen gaan we samen ontdekken wat jij belangrijk vindt, leuk vindt, goed kan en hoe jij je dromen kan ontdekken en nastreven.

Het ontstaan van de workshop

Deze workshop wordt verzorgd door Comyoo | creatieve studio. Comyoo heeft als missie ‘creatieve en zinvolle media voor een betere wereld’. We helpen bedrijven bij het ontdekken van hun identiteit, waarna we samen met de organisatie het verhaal uiten in de vorm van huisstijlen, websites, (content)marketing en veel meer. We zoeken elke keer naar creatieve vormen waardoor zowel organisaties als mensen die zich inzetten voor een betere wereld, het beste uit zichzelf kunnen halen. Vanuit die missie is deze workshop ontstaan.

Samen maken we de wereld mooier!

Daarnaast hebben we een donatie- en actieplatform genaamd Supp.to waarmee we de wereldverbeteraars willen helpen om nog makkelijker, leuker en goedkoper donaties op te halen voor de goede doelen die het nodig hebben. Want samen maken we de wereld een stukje mooier!

Een persoonlijke verdieping

Voor vragen over de workshop kan je ons altijd nog even een berichtje sturen op hallo@comyoo.nl. Wil je even napraten over de uitkomsten van de workshop, bel dan ook gerust naar 053 – 20 30 9 33. We denken graag met je mee, want de resultaten kunnen soms veel te weeg brengen.

Veel plezier gewenst bij deze workshop