Training tag: persoonlijke_ontwikkeling

Ontdek jouw route

Talenten ontdekken en werken aan de dingen die je belangrijk vindt. Bij ons de normaalste zaak van de wereld, maar voor veel mensen een zoektocht. We hebben als creatief bureau een workshop ontwikkeld die individuen in staat stelt om heel gericht na te denken over hun dromen, doelen en talenten en hoe ze die, gebaseerd op dingen die ze zelf belangrijk vinden in het leven kunnen combineren tot een route / bestemming.

Een interactieve workshop

In een interactieve workshop met creatieve werkvormen helpen we deelnemers te ontdekken wat ze belangrijk vinden. We helpen hen om hun talenten, doelen en dromen op te schrijven en daarbinnen verbanden te zien om te komen tot een stappenplan met een routekaart. Dit stappenplan kunnen deelnemers overal mee naartoe nemen, in hun werk, hun verdere loopbaan, persoonlijke ontwikkeling en zelfs in priv├ęsituatie. Met als doel hen te helpen focussen op het doel waar ze naar toe willen werken in hun leven.

Een praktische workshop met verrassende inzichten en leuke werkvormen. Een workshopdag waarmee deelnemers een belangrijke basis leggen voor een waardevolle en persoonlijke route
die hun toekomst helpt vormgeven. Deelnemers ontvangen materiaal waarmee ze ook later nog eens kunnen terugdenken over hun talenten, doelen en dromen, en het kunnen aanvullen en aanpassen waar gewenst.

Meer inzicht in wie je bent, wat je wilt en wat je zoekt

Iedereen heeft meerdere talenten, wellicht ook een paar doelen in het leven en sommige hebben dromen. Als je talenten, doelen en dromen ontdekt en met elkaar in verband brengt
ontstaat er een route of pad voor jouw (werkende) leven met wellicht een verrassende bestemming.

Als je gaat doen wat je leuk vindt en goed kunt en dat combineert met jouw persoonlijke doelen (en passie), ga je ontdekken hoe jij je leven bewust en zinvol kunt leven, passend bij wie jij bent en waar jij blij van wordt. Samen ontdekken we jouw route, waarin je jouw talenten kunt inzetten. Schrijf je doelen op en bedenk dromen om na te jagen. In een interactieve setting krijg je meer inzicht in wie je bent, wat je wilt en wat je zoekt. Samen bedenken we de eerste stappen op een mooie reis naar jouw bestemming.