TeamTraining

Ontdek de communicatie- en gedragsstijl van jezelf en je team

We zijn allemaal verschillend. Dat is interessant en soms uitdagend. Want hoe kun je het beste reageren op het gedrag en de manier van communiceren van de ander? En hoe kun je jezelf blijven en je toch aanpassen aan de ander. Zodat er verbinding gaat ontstaan of juist kan gaan groeien. Hoe behandel je  anderen zoals zij behandeld willen worden?

Deze training is ontwikkeld om jou in staat te stellen  gericht na te denken over jouw gedrag en manier van communiceren en wat dat voor effect heeft op de ander. Tegelijk leer je ook hoe jij anderen kunt behandelen zoals zij dat graag willen. Met als doel de samenwerking en relatie te versterken. 

Bijkomende interessante ontdekkingen zullen zijn: doe jij wat bij je past? Zit jij lekker in je vel? Hoe kan jouw gedrag en communicatiestijl veranderen als je jezelf kunt zijn?

Training In company of per persoon

Met persoonlijke analyses en teamanalyses


Een investering in je team, ieder individu en de organisatie:

 • De training wordt aangeboden door Comyoo I creatieve studio: Wij bedenken & realiseren creatieve en zinvolle innovaties op het gebied van media en communicatie en helpen daarmee individuen, bedrijven en organisaties te bouwen aan een betere wereld.

 • De training kan op locatie worden gegeven of bij onze studio: Capitool 42. Afhankelijk van de wensen en het aantal mensen.

 • Het programma van de training is in overleg: op basis van wensen en behoeften kunnen we de training in de basis geven of uitgebreid. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

 • Wat je kunt krijgen, afhankelijk van de wensen: een  persoonlijke analyse, een persoonlijk rapport, een analyse en uitwerking van de samengevoegde teamanalyses met teamoverzichten, persoonlijke werkboeken, een presentatie met de sterktes van je team en kansen tot verbetering en natuurlijk kunnen wij ook zorgen voor de catering (afhankelijk van de wensen, het aantal mensen, de dag(en) of avond(en).

Met deze training maak je een belangrijke stap in de verdere samenwerking met je medewerkers, teamleden onderling en in de klantrelaties. Daarnaast kan het ook een stap zijn in de ontwikkeling van ieder individu.


Deze training is iets voor jou en je team als..

 • .. je als team beter wilt kunnen brainstormen, discussiëren en vergaderen, waarbij je aandacht hebt voor ieder individu en zijn haar kracht en talent.

 • .. je van waarde wil zijn voor je team, maar je niet altijd weet hoe je jouw ideeën kunt overbrengen op de ander.

 • .. je inzicht wilt in hoe je het beste jouw collega’s of teamleden kunt behandelen zoals dat bij hen past, in gedrag en communicatiestijl.

 • .. je merkt dat je steeds tegen een muur aanloopt, elkaar niet voldoende begrijpt en je merkt dat mensen zich niet gezien of gehoord voelen.

 • .. je een teamdag zoekt waarbij je ook de diepte in wilt gaan met interessant informatie over het individu en het team.


Tijdens deze interactieve training…

 • Leer je jouw teamgenoten beter kennen en heb je mooie gesprekken

 • Leer je jezelf beter kennen, of je ontvangt bevestiging. Daarnaast krijg je ook inzicht in waarom andere mensen op een bepaalde manier op jou reageren.

 • Ontvang je jouw eigen rapport en persoonlijke werkboek die je natuurlijk mee naar huis mag nemen

 • Wordt er ook gezorgd voor ontspanning en de catering

Ons uitgangspunt: Wie je ook bent en wat je ook doet: jij bent waardevol. Dat hopen we je te laten inzien tijdens de training. Er zijn geen hokjes of stempels. Jij bent uniek en het waard om in te investeren. De DISC is geen persoonlijkheidstest. Het is gericht op gedrag en communicatiestijlen in een bepaalde context. Daarover kun je in gesprek met elkaar, van elkaar leren. Met als doel dat je je allemaal gehoord en gezien voelt.

Deze deelnemers gingen je voor

 • Lisanne Lammertink

  “Irene heeft mij geholpen met het herkennen van mijn eigen gedragingen waardoor ik nu handige tools heb die ik meeneem in zowel mijn privé- als werkleven. Daarnaast weet ik nu veel beter hoe ik met mensen uit andere gedragsstijlen kan communiceren, waardoor de band sterker wordt!”

 • Bram Olde Wieverink

  “De persoonlijke analyse geeft een mooi inzicht in mijn eigen gedrag en communicatie. Daar kan ik in de praktijk mee aan de slag. Waar ik vooral wat aan heb is dat ik nu van het team enigszins weet in welke hoek van het DISC-spectrum iedereen zit en dat je aan de hand van de basiskenmerken iets kunt in de communicatie.”

 • Jaap Geerts

  “De teamtraining ging veel dieper dan ik van te voren had verwacht.”

Even voorstellen…

Hoi! Ik ben Irene,

Als ondernemende moeder van vier dochters heb ik elke dag gevuld. In mijn ‘vrije tijd’ organiseer ik allerlei events voor vrouwen en zorg ik één keer in de maand, samen met iemand anders, voor een leuke avond voor 16+meiden. In mijn afwisselende baan bij Comyoo | creatieve studio organiseer ik (DISC-) trainingen voor individuen en teams en organiseer ik workshops voor vanuit het concept Ontdek jouw route. Verder ondersteun ik stichtingen op het gebied van marketing, communicatie en fondsenwerving.
Ik word erg blij als ik iemand kan verder helpen, stap voor stap. Mensen blijven altijd interessant en levensverhalen boeiend. En we kunnen het beste in het leven naar boven halen als je elkaar helpt.

Ik help je graag verder bij jouw zoektocht en ontwikkeling. Of ik ondersteun je in het werk rondom marketing, communicatie en fondsenwerving.

Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Onze missie

Deze training wordt verzorgd door Comyoo. Wij hebben als missie ‘creatieve en zinvolle media voor een betere wereld’. We zoeken elke keer naar creatieve vormen waardoor zowel organisaties als mensen, het beste uit zichzelf kunnen halen.

Aanmelden voor de DISC-TeamTraining

Comyoo Academy is een initiatief van Comyoo | Creatieve Studio